Earn free bitcoin
MERAKLI KURTCUK - SOSYALPROBLEMLER

16 Şubat 2015 Pazartesi

TÜRKİYE'DE KADIN OLMAK...




                                 TÜRKİYE'DE KADIN OLMAK...


                     

            Özgecan ASLAN daha 20 yaşında fidan insanlık dışı bir olayla katledildi.

        Bu acı olay Türkiye'de üstü örtülen birkaç yarayı gündeme getirdi. Cehalet , Türkiye'de kadın olmanın zorluğu , Maneviyatın ve manevi değerlerimizin çöküş çanlarının çaldığını ve en önemlisi Adalet  gerçeğini....

    Bu olayla görüyoruz ki toplum olarak ahlak ve manevi değerlerimizin ne durumda olduğudur  . Oysa bizler toplum olarak biliyoruz ki '' Cennet anaların ayakları altındadır '' diyen peygamberimiz Hz: Muhammed'e Kadın haklarını dünya toplumlarından çok önce veren  liderimiz M.Kemal ATATÜRK'e  sahibiz.

  Nice kadınlar var bu toplumda sudan sebeplerle kocaları tarafından yaralanan öldürülen başkaları tarafından tecavüze uğrayan. Bazılarından haberimiz oluyor bazıları sessizce yaşanıyor. Toplum olarak son olayda birleşsekde üstünden zaman geçtikçe unutuyoruz.

 Adalet bu olay ve diğer yaşanan olaylarda kılıcını keskin ve caydırıcı vurmalı. Yeteri kadar caydırıcı olmayan cezalar nedeniyle caniler cesaret alıyor ve olaylar katlanarak  devam ediyor. Yetkililer bu olaylar karşısında dirayetini ortaya koyup caydırıcı yaptırımlar çıkarmalıdır.

          Toplum olarak daha hoşgörülü daha anlayışlı olmamız dileği ile.....


  MEKANIN CENNET OLSUN ÖZGECAN.........

     

2 yorum:

Unknown dedi ki...

TÜRKİYE'NİN SON DURUMUNU EN YALIN HALİYLE ANLATMIŞ OLDUĞUNUIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Derya dedi ki...

Ne yazik ki gerçekler bunlar. Gelecekte yasanmamasi dilegiyle.

Related Posts with Thumbnails